Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier.
 
Samenwerking Franchising Etc. en European Franchise Consultants

Franchising Etc., het bedrijf achter FranchiseFormules.NL /.BE, gaat per 1 februari 2009 samenwerken met European Franchise Consultants (EFC) uit Rotterdam. Volgens René Bisschop, directeur en mede-eigenaar van Franchising Etc., is het doel van de samenwerking met EFC "het versterken en aanvullen van elkaars dienstverlening om bezoekers en leden van FranchiseFormules.NL/.BE en gezamenlijke klanten (formules) zo goed mogelijk te kunnen bedienen".

Lees verder...

 
Actueel
 
  › Mooi Parfumerie houdt vast aan groeiplan
› Positieve bedrijfsresultaten voor winkelketen Primera
› Nederland is een gezonde franchiseformule rijker: Cup ‘n Go
› Vitaminstore aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs
› De Keurslagers kruipen uit het dal
› Nederland is eindelijk toe aan hippe koffie- en broodjeszaken
› Mannenmodeketen Setpoint stelt nieuwe merkdefinitie vast
› Shoeby Fashion ontvangt Thuiswinkel Waarborg
› Brommertaxi Tuxi als franchise
› Succesvolle introductie Thrifty Car Rental in Nederland
› RE/MAX Europe sponsort Toyota Motorsport Formule 1
› BUSIOP Full-Servicekantoor introduceert Startpakket
 
Interview
Agriwerk voorspelt toename internationale werknemers
Poolse arbeidskrachten die in een bestickerde auto naar hun werk rijden zijn in een paar jaar tijd een bekend fenomeen geworden. Voor Agriwerk, een uitzendbureau voor internationale werknemers, gaan dagelijks zo'n 300 mensen op pad. Eigenaar-directeur Alexander van de Griend: “Wij zijn gespecialiseerd in handenwerk. Dat is overwegend laaggeschoolde arbeid waarvoor in de praktijk geen Nederlanders te porren zijn. Voor de regio 's-Hertogenbosch ligt de nadruk op de sectoren tuinbouw, schoonmaak en logistiek. Daarnaast doen wij veel in de industrie.”

Van de Griend: “Voor eenvoudigwerk zijn aanpakkers nodig. Nederland heeft daar in de toekomst een tekort aan, maar brengt er nog onvoldoende middelen tegen in stelling. De samenleving mag daar zijn ogen niet voor sluiten. Internationale werknemers zijn straks harder nodig dan ooit. Het bieden van geschikte huisvesting is hier onlosmakelijk mee verbonden en is een kwestie die wij samen met de politiek willen oplossen.”

Lees verder...

 
Formules zoeken ondernemers
 
Formules zoeken ondernemers...
 
Investeerders gezocht
Investeerders/participanten gezocht voor unieke Medische franchiseformule
Een nieuwe franchiseformule voor de medische sector is op zoek naar investeerders/participanten. De formule is geheel ontwikkeld en inmiddels gereed voor de uitrol op de Nederlandse markt.
De kern van de formule bestaat uit het openen van lokale medische centra van waaruit eerstelijnszorg wordt geboden aan patiënten. De aangesloten medische specialisten zijn als Zelfstandig Ondernemer deelnemer en worden door het medisch centrum volledig gefaciliteerd en ondersteund. Hierdoor heeft de medisch specialist zijn tijd volledig beschikbaar voor het behandelen van zijn patiënten.

De formule is volledig gereed voor lancering op de Nederlandse markt en heeft een management team met zeer veel succesvolle franchise-ervaring. Er wordt gezocht naar een (groep van) investeerders voor een bedrag van (in totaal) € 500.000,- waarbij deelinvesteringen mogelijk zijn . Investeerders met een medische achtergrond en een netwerk genieten de voorkeur.

Reacties per email met uw persoonlijke gegevens naar info@franchiseformules.nl

Colofon

FranchiseFormules.NL en de nieuwsbrief E-Zine vallen onder het exploitatie-beheer van:

Franchising Etc.
Postbus 1379
1000 Brussel
België

Reageren? redactie@franchiseformules.nl

 
Copyright © 2008 Franchising Etc.
FranchiseFormules.NL is onderdeel van het exploitatiebeheer van Franchising Etc.
FranchiseFormules.NL | FranchiseFormules.BE