Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier.
 
Week 21 - 2011
 
Intratuin wint de NFV Franchise Trofee 2011
 

Op 25 mei is tijdens een feestelijk diner de winnaar bekend gemaakt van de vakprijs voor franchiseformules. Intratuin is de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2011. De prijs werd uitgereikt door Ruud van Dusschoten, Directeur Business Banking ING.

De leden van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) hadden 3 formules genomineerd: Intratuin, Shoeby en Thomashuizen. Zij presenteerden zich op 7 april jl. voor de jury die onder leiding stond van Loek Hermans.

De jury beoordeelde de genomineerden onder andere op hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen, de gerealiseerde groei en de communicatie tussen franchisegever en -nemers...

Lees verder...

 
TeamLogic IT wil het landschap van IT-dienstverleners veranderen
 

Franchiseformule TeamLogic IT gelooft dat zij als keten succesvol kan zijn in de zakelijke IT-dienstverlening. De in de Verenigde Staten zo succesvolle formule is namelijk sinds een maand actief in Nederland.

Volgens Adriaan Theeuwes, directeur van het moederbedrijf Franchise Services, wil TeamLogic voor het MKB betekenen wat Getronics voor grotere bedrijven is. Proactief is het sleutelwoord waarmee TeamLogic het MKB wil verleiden. En dat betekent niet dat er af en toe een monteur langskomt, maar veel meer. Essentieel onderdeel van de formule wordt gevormd door de `Managed Services` met als belangrijkste onderdeel SystemWatch IT waarmee TeamLogic op afstand de IT-omgeving van bedrijven kan monitoren en draaiende houden...

Lees verder...

 
Nederlands Franchise & Formule opleidingsinstituut
 
Aankomende week sluiten de inschrijvingen voor de opleiding franchisemanagement.
Schrijf u nu nog in voor deze interessante, leerzame franchise opleiding.
 

Graag willen wij u de training Franchisemanagement onder de aandacht brengen. Deze training wordt gegeven door de NFFO, het Nederlands Franchise & Formule Opleidingsinstituut. De NFFO is een gezamenlijk initiatief van EFC en Frank Onderdelinden. European Franchise Consultants is gespecialiseerd in franchise en andere commerciële samenwerkingsverbanden en heeft jarenlange ervaring in het opzetten en geven van trainingen aan diverse franchise- en formuleorganisaties. Frank heeft Opleidingskunde gestudeerd. Hij heeft trainingen gegeven binnen Mc Donald's Nederland en aan de Hamburger University in Oakbrook, Ilinois, VS. Daarnaast heeft hij trainingen gegeven binnen verschillende retailketens (Kruidvat, ICI Paris XL, Music Store, etc) , middelgrote en grote bedrijven in Nederland en binnen Defensie...

Lees verder...

 
Franchisenieuws
 

› Mercure opent franchisehotel in Eindhoven
› Accor investeert in eigen Academy
› HealthCity neemt Fitness First Frankrijk, Spanje en Italië over
› The Phone House richt zich op vrouwen
› FietsNED stuurt aan op vergroting servicegebied voor fietsenwinkels
› Golden Tulip krijgt weer hotel op waddeneiland
› Select Plus behaalt Franchise Keurmerk
› 2010 goed jaar voor Yarden
› Starters durven weer
› European Franchise Consultants fuseert met Bos & Partners
› Marlies Dekkers wint rechtszaak tegen Sapph
› State of Art opent webshops in het buitenland
› Slagerij Gelderblom opent 10e vestiging
› YamYamToGo overgenomen door Bakerstreet
› C1000 opent 400e vestiging
› McDonald's lanceert 'easy-order'-touchscreen
› Spar opent winkel in zorgboulevard Rotterdam
› New York Pizza gaat voor gezond(er)
› Burger King Enschede gesloten vanwege hoge huur
› Plus denkt aan fusie met C1000
› Subway test luxe variant
› Bagels & Beans klaagt franchisenemer aan vanwege slechte...
› Duurzame supermarktketen Marqt is klaar voor groei

Dagelijks actueel franchisenieuws ontvangen? Volg ons op
 
Repay Payroll
 

Repay Payroll is de eerste payrollformule waar je als franchiser kunt instappen. Wij geloven namelijk in de combinatie van een sterke landelijke organisatie met regionaal ondernemerschap.

Wie zoeken wij?
Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer, maar je representeert ook het vertrouwen en de kwaliteit waar Repay voor staat. Daarom moet je uiteraard wel aan onze criteria voldoen. Diploma's en certificaten worden meegewogen, evenals je ervaring, je attitude en je financiële situatie. Als gezicht van Repay ben je een ondernemende geest met een competitieve en klantgerichte instelling. Je bent 30-45 jaar en werkt en denkt op HBO-niveau. Je hebt affiniteit met loonadministratie en personeelsmanagement en bent een MKB-netwerker pur sang; proactief, en initiatiefrijk, pragmatisch en slagvaardig. Als instapfee vragen we een eigen investering van 50.000 euro.

Wil jij een aandeel in ons succes?
Heb je zin om met een eigen vestiging van Repay Payroll je kansen te grijpen in deze booming business? Vul direct het online aanvraagformulier in en meld je als franchiseondernemer. Wij bellen je snel om een afspraak te maken.

Bekijk de online formulepresentatie van Repay Payroll

 
Nieuw online: Body Control with Gerarda
 

Gerarda van Oosterbosch is de grondlegger van het Body Control concept. Zij is van oorsprong verpleegkundige en heeft met haar medische achtergrond een oplossing ontwikkeld, gebaseerd op de werking van het menselijk lichaam, waarmee gewichtsverlies kan worden bereikt en behouden. In 2000 had Gerarda zelf een fors overgewicht en probeerde van alles, maar niets hielp. Totdat zij de voorloper van het semi-medische afslanksysteem, de “Myo-balance”, ontdekte. Door haar fantastische resultaat kwam zij lekkerder in haar vel te zitten. Zij verloor veel centimeters en kilo's, waardoor haar zelfvertrouwen toenam. Zij is met veel enthousiasme haar eigen gespecialiseerde afslanksalon begonnen onder de naam Body Control met als doel zoveel mogelijk mensen te helpen met gezond afvallen en afslanken...

Lees verder...

 
Formules zoeken ondernemers
 
 
Video: Body Control with Gerarda
 
Body Control with Gerarda
Bekijk de online formulepresentatie van Body Control with Gerarda
 
FranchiseFormules Videokanaal
 
Vastgoed
 
Franeker: Callantsoog:
Franeker - Dijkstraat 23 Callantsoog - Dorpsplein 15
 
Aangeboden in... (kies provincie)
 
Friesland
Groningen
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Gelderland
Noord-Brabant
Zeeland
Limburg

Bent u vastgoedaanbieder en heeft u (een) locatie(s) beschikbaar?
       Meld uw object(en) hier aan.

 
eBook 'Wat is franchise?'
 

Franchising Etc., het bedrijf achter FranchiseFormules.NL, is onafhankelijk intermediair tussen franchisegevers en kandidaat-franchisenemers. Omdat kandidaat-franchisenemers doorgaans veel vragen hebben, heeft Franchising Etc. het eBook 'Wat is franchise?' opgesteld. Voor iedereen die geïnteresseerd is in franchise, bij franchise betrokken is of franchise als samenwerkingsvorm overweegt.

In het E-book 'Wat is franchise?' wordt eerst het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchise, hoe zien de marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit businessmodel. Uiteraard komt ook de franchise-overeenkomst aan bod, evenals het onlosmakelijk hieraan verbonden franchise handboek. In de bijlage vindt u een overzicht van alle elementen die een franchise-overeenkomst zou kunnen bevatten.

Lees verder...

 
eBooks
 

 

 

 
 
Agenda
 

NFV - Masterclass Franchise
Locatie: Beatrixgebouw Utrecht
Aanvang: 10.00 uur
Voor startende franchisegevers
Meer informatie: Klik hier

Franchising Vlaanderen 2011
Donderdag 27 Oktober 2011
Lokatie: Flanders Expo, Gent
Meer informatie: Klik hier

 
Nieuwe media
Volg ons op twitter Discussieer mee in onze LinkedIn groep Volg ons videokanaal
Colofon

FranchiseFormules.NL en de nieuwsbrief E-Zine vallen onder het exploitatie-beheer van:

Franchising Etc.
Postbus 2672
8901 AD Leeuwarden
Nederland

Reageren? info@franchiseformules.nl
 

 
Copyright © 2011 Franchising Etc.
FranchiseFormules.NL is onderdeel van het exploitatiebeheer van Franchising Etc.
FranchiseFormules.NL | FranchiseFormules.BE