Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier.
 
Week 17 - 2011
 
Veel belangstelling voor Netwerkmiddag
 

Op woensdag 18 mei a.s. vindt in DeFabrique® in Utrecht voor de vierde keer in successie de FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats. Deze netwerkbijeenkomst is een jaarlijks terugkerend initiatief van Franchising Etc. Het centrale thema dit jaar: 'Social Media & Nieuwe Marketing voor formules'. Dat het gekozen thema actueel is, en in een duidelijke behoefte voorziet, blijkt uit het aantal aanmeldingen. Kijk op Netwerkmiddag.NL voor een overzicht van de aanwezige organisaties.

Het geven van concrete en praktisch toepasbare handvatten op het gebied van Social Media en Nieuwe Marketing staat tijdens de Netwerkmiddag centraal. U krijgt veel nieuwe informatie, interessante tips, relevante cases en verrassende onderzoeksresultaten voorgelegd waar u in de praktijk uw voordeel mee kunt doen. De middag staat daarnaast in het teken van ongedwongen netwerken: kennis maken én kennis delen met collega-professionals uit de franchisebranche.

Sprekers
Richard van Hooijdonk van MarketingMonday is de dagvoorzitter. Hij leidt de Netwerkmiddag om 13;00 uur in en sluit deze rond 17;30 uur ook weer af met twee inspirerende sessies over Social Media en Marketing 2.0. Tussendoor geeft Nicole Verburg van de succesvolle franchiseformule Rituals een kijkje in hun online keuken. Een erg interessant verhaal met een internationaal tintje waarin de strategische inzet van social media centraal staat. Aansluitend komen wetenschappers van Nyenrode Business Universiteit (Katherine Kucherenko en Ronald Coelman) de resultaten publiceren van een recentelijk uitgevoerd onderzoek naar het gebruik van social media in de sector 'Zakelijke dienstverlening'.

Onze sprekers gaan u ongetwijfeld inspireren en aan het denken zetten over de sociale innovatiemogelijkheden voor uw formule, bedrijf of organisatie.

Wilt u verzekerd zijn van deelname? Reserveer dan nu uw plaats(en) via Netwerkmiddag.NL.

 
Het aantal Pitch&Putt Golfbanen in Nederland blijft groeien
 

Begin mei wordt gestart met de aanleg van de Pitch&Putt Golfbaan Esonstad in Oostmahorn, het noorden van Friesland. Deze nieuwe Pitch&Putt Golfbaan heeft de unieke historisch ambiance van de '12e Friese Esonstad' en wordt aangelegd nabij het Nationaal park Lauwersmeer en het Unesco wereld erfgoed De Waddenzee.

Esonstad kiest voor Pitch&Putt Golf
Naast het Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Oostmahorn ligt Esonstad, een waterrijk vakantiepark bestaande uit meer dan 200 woningen en appartementen. Op sportief gebied heeft het park haar gasten al veel te bieden. Door de aanwezigheid van uitgebreide horecavoorzieningen en een Fun&Entertainment afdeling is Esonstad uitermate geschikt voor bedrijfs- en/of familie-uitjes. Toch zijn de ondernemers van Esonstad voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen om het park nog aantrekkelijker te maken voor het publiek. Deze uitdaging is gevonden door het park uit te breiden middels een exclusieve  Pitch&Putt Golfbaan...

Lees verder...

 
Franchisenieuws
 

› CIGO groeit door na overname Multishop
› HEMA opent nieuwe winkels Brussel en Parijs
› Golden Tulip wil hotels in grote steden
› Super de Boer ondernemers voelen zich speelbal van grossiers
› Starbucks ziet winst stijgen
› AH in conflict met grote franchisenemers
› McDonald's spekt kas met hogere winst

Dagelijks actueel franchisenieuws ontvangen? Volg ons op
 
Tweets @FranchiseNieuws

 

RT “@ Koopplein : Na Schiedam gaat ook Tilburg tekenen. Het gaat erg goed. Ik verwacht binnenkort nog meer #koopplein #in ” http://bit.ly/aAQ7z3
RT “@ GstarRaw : New stores opened across the globe in Japan (Osaka Abeno), Germany (Wildau Mall) and Italy (Caserta): http://t.co/ihbk5Dh ”
Gefeliciteerd! RT @ LillysIJssalons : Jaaa, Lilly's nummer 9 is sinds vandaag open. #Hoogeveen kom je kijken? http://t.co/TVBfRJK #franchise
RT “@ franchisehulp : Rechtbank Arnhem: letterlijke tekst goodwillclausule bij overdracht doorslaggevend… http://t.co/h9p5cUP #franchise ”
Kom ook netwerken met 1TWEE3 Advies, 2eBedrijf, Aaijmotion, ANWB Rijopleiding, Banning Advocaten, e.v.a. op 18 mei in … http://lnkd.in/4FhYDf
RT “@ LillysIJssalons : Nog 2 nachtjes slapen en dan de opening in Hoogeveen! http://t.co/VhrAAUD ” #franchise #formule
RT “@ RobBesseling : Kwalitaria Delft is open! De eerste van de nieuwste generatie. Prachtige zaak geworden! #trots http://t.co/DGKvvRN ”
Uw Tweets in deze rubriek? Volg ons op
 
Formules zoeken ondernemers
 
 
Video: Oil & Vinegar
 
Oil & Vinegar
 
FranchiseFormules Videokanaal
 
Vastgoed
 
Callantsoog: Rotterdam-Hillegersberg:
Callantsoog - Dorpsplein 15 Hillegersberg - Kerkstraat 11
 
Aangeboden in... (kies provincie)
 
Friesland
Groningen
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Utrecht
Noord-Holland
Zuid-Holland
Gelderland
Noord-Brabant
Zeeland
Limburg

Bent u vastgoedaanbieder en heeft u (een) locatie(s) beschikbaar?
       Meld uw object(en) hier aan.

 
eBook 'Wat is franchise?'
 

Franchising Etc., het bedrijf achter FranchiseFormules.NL, is onafhankelijk intermediair tussen franchisegevers en kandidaat-franchisenemers. Omdat kandidaat-franchisenemers doorgaans veel vragen hebben, heeft Franchising Etc. het eBook 'Wat is franchise?' opgesteld. Voor iedereen die geïnteresseerd is in franchise, bij franchise betrokken is of franchise als samenwerkingsvorm overweegt.

In het E-book 'Wat is franchise?' wordt eerst het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchise, hoe zien de marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit businessmodel. Uiteraard komt ook de franchise-overeenkomst aan bod, evenals het onlosmakelijk hieraan verbonden franchise handboek. In de bijlage vindt u een overzicht van alle elementen die een franchise-overeenkomst zou kunnen bevatten.

Lees verder...

 
eBooks
 

 

 

 
 
Agenda
 

4e FranchiseFormules Netwerkmiddag
Datum: Woensdag 18 Mei 2011
Thema: Social Media & Nieuwe Marketing
voor franchiseformules
Lokatie: DeFabrique® - Utrecht
Meer informatie en inschrijven: Klik hier

NFV - Masterclass Franchise
Locatie: Beatrixgebouw Utrecht
Aanvang: 10.00 uur
Voor startende franchisegevers
Meer informatie: Klik hier

 
Nieuwe media
Volg ons op twitter Discussieer mee in onze LinkedIn groep Volg ons videokanaal
Colofon

FranchiseFormules.NL en de nieuwsbrief E-Zine vallen onder het exploitatie-beheer van:

Franchising Etc.
Postbus 2672
8901 AD Leeuwarden
Nederland

Reageren? info@franchiseformules.nl
 

 
Copyright © 2011 Franchising Etc.
FranchiseFormules.NL is onderdeel van het exploitatiebeheer van Franchising Etc.
FranchiseFormules.NL | FranchiseFormules.BE